Din kundvagn är tom
Till kassan
 


Om byPM

 • Storyn bakom byPM
  Nu har vi släppt vår lilla baby, byPM.se och det är väl lite på sin plats att berätta varför vi startat byPM och vilka vi är.

  Vi som driver denna butik heter Michaela, Petra och Anna. En del av er känner oss via våra bloggar och en del av er har säkert aldrig hört talas om oss. Kortfattat älskar vi mode, trender och kläder. Svårare än så är det inte.

  Vi kände att våra samlade erfarenheter skulle passa perfekt för att starta en butik på internet och efter att hittat en bra lösning på teknik och logistik tyckte vi det var dags. Det är resultatet av vårt arbete du surfar på just nu. Allt du hittar på sidan tycker vi om och vi hoppas många ska hitta inspiration till sin egen stil. Våra tre ledord är just inspiration, kärlek och kundservice.

  Like:a oss gärna på Facebook (du hittar like-knapp i menyn) så kommer du inte missa några uppdateringar vi gör!

  Hälsningar
  Michaela, Petra och Anna
 • Petra Tungården

  Blogg
  Petra är en av Sveriges största modebloggare och har bloggat i hela sju års tid. Hon har varit chefredaktör på Devote, ansvarig för Bubbleroom Magazine och är idag moderedaktör på Metro. Petras främsta uppgift på ByPM är att se över sortimentet och stylingen. 

  Michaela Forni

  Blogg
  Har varit en del av bloggvärlden i nio år och har de senaste åren bland annat bloggat på Stureplan.se, varit moderedaktör för Nöjesguiden och designat en skokollektion. Idag är hon chefredaktör på Devote.se, Sveriges största bloggnätverk för tjejer. Michaelas främsta uppgift på ByPM är att se över sortimentet.

  Anna Kilian

  Blogg
  Textilekonom med 12 års erfarenhet inom inköp och produktion av kläder. På byPM är Anna ansvarig för inköp av samtliga produktkategorier och dess pris, kvalitet och passform.
Inspiration

Bilder på våra kläder med fina modellen Adina och fotograf Linnea Frank.Favoritbild!

Adina show off.Chevy Van